Francouzká bedýnka se sladkým vínem Loupiac a foie gras

Tip
950 Kč 785,12 Kč bez DPH
Skladem

Všichni labužníci vědí, že bezpochyby jednou z posvátných kombinací ve vysoké gastronomii jsou husí či kachní játra (foie-gras) spolu s víny ze Sauternes. Do našeho balíčku jsme ještě přibalili jelení terinu a tradiční francouzkou hořčici.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Château Dauphiné Rondillon Loupiac 2013
375ml

Francie, Sauterne - Barsac
Chateau Dauphiné Rondillon
70% Sauvignon Blanc, 30% Sémillon

Lahvově vyzrálé víno se pyšní intenzivní zlatou barvou. Vůně ovoce - vyzrálé meruňky, broskve, kandovaných citrusových plodů a litschi, se půvabně snoubí s nasládlou, jemně živočišnou vůní velice kvalitního Foie Gras. Po soustu této delikatesy se v ústí dutině rozvinou sametově taktilní pocit, a aromatické noty nasládlé kořenitosti. Následující doušek originálního vína vyjádří svěžest citrusových plodů, ústní aroma světlého ovoce a delikátní slanost. 

Finální pocit ze zásnub Foie Gras a lahodného vína je svěží, harmonický, lahodný a chuťově i aromaticky dokonale vyvážený.Doporučujeme: Delikátní Foie Gras vychutnávejte na toastu grilovaného bílého chleba a okouzlující víno podávejte na teplotě 7°-9°C.

 

DUCS DE GASCOGNE KACHNÍ FOIE GRAS Z JIHOZÁPADU FRANCIE V BLOKU (SKLO), 90g

Foie Gras v bloku - rozemleté kousky husího či kachního foie gras spojené do homogenního bloku s vyváženou a nezapomenutelnou chutí. Naše Foie Gras mohou mít mírně tmavou barvu povrchu, je to záruka pravosti a přirozenosti.

 

JELENÍ TERINA S KOŇAKEM, 180G

Jelení terina s příchutí koňaku.

 

BEAUFOR FRANCOUZSKÁ HOŘČICE DLE STARODAVNÉ RECEPTURY "L´ANCIENNE", 200G

Již více než století udržuje Beaufor dlouholetou tradici v oblasti produkci kvalitního octa a hořčice.
Protože jsou jejich chuti jemné a rafinované, ocet a hořčice jsou chutnými spojenci náročných kuchařů a jemných gurmánů. Produkty Beaufor jsou bezkonkurenční.
Na rozdíl od hořčice Dijon, hořčice L´Ancienne je vyrobena výhradně z celých hnědých semen: to dává její granulární struktuře méně kořeněnou chuť.